Duke filluar nga muaji tetor, nëse keni planifikuar të udhëtoni në Europë, Kompania “Air Albania” del në treg me një ofertë të jashtëzakonshme, duke ulur çmimet e fluturimeve me 20 përqind.

Kushdo që do të udhëtojë me kompaninë tonë nga muaji tetor deri në shkurt, do të përfitojë këtë ulje .

Asnjëherë më parë nuk ka pasur ofertë të tillë uljeje në çmime, plot 5 muaj rresht.

Në ofertë përfshihet udhëtimi komod, vizita e vendeve të mrekullueshme dhe shërbimet fantastike.