Këngëtari Blero dhe partnerja e tij, Afrona do të kurorëzojnë më 21 shtator dashurinë e tyre 5-vjeçare. Përgatitjet e dasmës kanë filluar që herët, ndërkohë që Afrona vetëm tani, është gati të tregojë detaje në lidhje me historinë e saj të dashurisë.

Gjatë një interviste për Class, Afrona u pyet në lidhje me Teutën, ish-bashkëshorten e Bleros, me të cilën këngëtari ka një vajzë.

“Raportet e mia me Teutën janë shumë të mirë, të shëndosha.”- u shpreh ajo, por gjithsesi Afrona pohoi se ish-gruaja e Bleros nuk do të jetë e pranishme në dasmë.