Kjo është vajza e radhës e cila ka vendosur të shesë vir.gjërinë.

Vendimi i saj erdhi pasi kishte rënë dakord që të kalonte një natë me një biznesmen.

Vajza adoleshente, e cila pranoi që të bënte biznes me vir.gjërinë e saj për 5 mijë dollarë, u shpëtua në kohë nga policia.

16-vjeçarja nga Rusia, sipas autoriteteve atje, u kap falë një operacioni të zhvilluar në Moskë, me qëllim që të mbronin të mit.urën.

Në mesazhet që kishin shkëmbyer në rrjetet sociale, ai e kishte bindur adoleshenten se personi do ta paguante dhe se nuk do t’i ndodhte asgjë.