A e dini se kur është koha e duhur për të thënë ‘të dua’?

Edhe pse shumica e njerëzve e ndjejnë këtë emocion të fortë, ka raste që nuk e thonë.

Në Britani është kryer një studim me mbi 2000 meshkuj dhe femra, shumica e të cilëve pranuan se presin pesë muaj para se pala tjetër t’i thotë “Të dua” për herë të parë.

Studimi zbuloi se shumica e çifteve fitojnë besimin pas dy vjetësh takim, duke u martuar pas tre vjetësh, dhe u bënë prindër pas katër vjetësh të dashurisë së përbashkët.j.j