Një 21-vjeçare e martuar me një 74-vjeçar ka t.radhtuar bashkëshortin e saj me një tjetër pensionist. Ky lajm i bujshëm del vetëm pak javë pasi është fotografuar në shtrat me një tjetër burrë të moshuar. Bëhet fjalë për Milijana Bozic, e cila jeton në fshatin Pilatovici, në komunën Pozega të Serbisë Perëndimore.

Ajo është filmuar në një Reality Show në Serbi duke u puthur me Nemanja Zabac, 60 vjeç, pavarësisht se është e martuar me Milojko Bozic. Në fotot e siguruara nga reality show, Milijana shihet duke u puthur me Zabac dhe i ulet në prehër, raporton Daily Mail.

Imazhe të tjera i tregojnë ata në shtrat së bashku dhe mediat lokale raportojnë se ajo kishte bërë s.eks me burrin tjetër, më të moshuar ndërsa burri i saj flinte pranë tyre. “Ato ishin selfie dhe une e di se kush i ka nxjerrë, është shprehur Miliana teksa ka kër.cë.nuar ata që i kanë publikuar fotot.