Ditën e nesërme në Elbasan do të mblidhen në takimin e radhës dy qeveritë e Shqipërisë dhe Kosovës.

Kryeministri Edi Rama ka bërë një postim në rrjetet sociale. “Nesër mbledhja e përbashkët e dy qeverive në Elbasan”, shkruan Rama.

Në mbledhjen e përbashkët do nënshkruhet marrëveshja mes Shqipërisë dhe Kosovës që ka të bëjë me lejet e qëndrimit të shtetasve të 2 vendeve.

Sipas marrëveshjes së miratuar nga qeveria shtetasit nga Kosova do të marrin leje qëndrimi me afat 5-vjeçar me një aplikim dhe pa dokumente.