Bricjapi– Njerëzit e lindur në këtë shenjë të zodiakut nuk janë të pasjellshëm, ata janë thjesht ambiciozë dhe të përqendruar në qëllimin e tyre. Këta njerëz nuk janë keqdashës, ata thjesht nuk kanë kohë sepse kanë shumë përgjegjësi, kështu që ata harrojnë t’ju thërrasin ose të mos i kushtojnë vëmendje asaj që po flisni. Mbani në mend se qëllimet e Bricjapit janë të mira dhe gjithmonë do të jenë aty kur të keni nevojë për ndihmë.

Dashi– Dashët janë shumë të padurueshëm dhe impulsivë për të qenë të butë. Ndonjëherë ata mund të thonë gjëja e parë që ju vjen në mendje pa menduar se si do të ndikojë tek bashkëbiseduesi. Nëse ata kanë pak durim dhe mbajnë gjithçka nën kontroll, këta njerëz arrijnë të mos jenë të pasjellshëm dhe të pa interesuar. Ata kanë shumë gjëra që duan të arrijnë dhe nuk do të humbin kohë për gjërat që ata mendojnë se janë të tepërta.

Ujori– Ujori ndonjëherë mund të duket i largët dhe privat. Anëtarët e kësaj shenje të zodiakut nuk duan të marrin pjesë në dramat e huaja dhe nuk duan të duken shumë emocionues para askujt. Ata mund të jenë jashtëzakonisht të paparashikueshëm dhe nëse nuk duan të merren me diçka, ata do ta thonë atë ashpër. Ujori ka shumë gjëra në mendje dhe gjithmonë përpiqet të gjejë zgjidhje për problemet, dhe nganjëherë ata nuk kujdesen për mirësinë.