Kryetari i Komisionit të Edukimit dhe Mjetet e Informimit Publik, Agron Gjekmarkaj është larguar nga seanca paraditen e sotme. Ai u shpreh se kishte ardhur në komision vetëm për respekt, mirëpo i duhej të largohej pasi nuk qëndonte dot më shumë për arsye shëndetësore.

Ndërsa në emisionin ‘Top Talk’, Gjekmarkaj sqaroi se kishte konsumuar ushqim dhe ishte helmuar një natë më parë prandaj nuk ndjehej mirë nga ana shëndetësore.