Ditën e sotme në Për’puthen pati situata shumë të vrullshme dhe degraduese. Jurgeni, njëri prej konkurrentëve, po tregonte takimet jashtë midis Argjendit dhe Ritvanës dhe Mikela u hodh për t’i thënë të mos akuzojë të tjerët, pasi edhe ai vetë i ka kërkuar takime jashtë. Duke qenë se pata një debat me Mikelën dhe nuk më është dhënë mundësia në asnjë rast të përballem e t’i kërkoj falje për pjesën e edukatës së familjes, por pas kësaj që bëri nuk ka shanse t’i kërkoj falje. I kam kërkuar Nikitës (menaxherja e produksionit), përballje dhe nuk më është mundësuar. Kam dashur të takojë që të më njihje mua si njeri, se duhet të tregojmë respekt,- tha Jurgeni

Ti je zero, zero respekt ke prej meje,- ja kthen Mikela Ti je nga ato femra, që e shet veten për 5 mijë lekë moj Mikela, mos më trego mua, – replikon Jurgeni. Më pas situata agravohet dhe Mikela shkon ta godasë. Ajo fillon duke bërtitur dhe Meliku, mundohet ta përmbajë: Më tregon mua çmimet ai, nuk ka shanse. Mos kalo në ofendime, banale, se nuk e toleroj fare. Do flasim ndryshe bashkë, – bërtet Mikela.