Zbuloni cilat janë shenjat e zodiakut që priren të qëndrojnë miq me ish partnerët e tyre:

Binjakët-Për shkak të fleksibilitetit dhe kuriozitetit të tyre, ata mezi presin të shohin se deri ku mund të shkojë miqësia e tyre. Binjakët jetojnë në të tashmen dhe shijojnë çdo moment me humor dhe rrjedhshmëri. Ata përqafojnë ndryshimin në çdo mënyrë dhe ka të ngjarë të vazhdojnë takimin me ish-partnerët, pasi të jetë ndarë.

Peshorja-E drejtuar nga ekuilibri, shenja e Peshorjes zakonisht i sheh të gjitha gjërat e mira që ish-i solli në jetën e saj kur një marrëdhënie përfundoi. Ajo do të dëshirojë të vazhdojë të ketë një lloj marrëdhënieje, qoftë edhe si një mik.

Shigjetari-Kjo shenjë jeton për të pasur aventura. Kur gjithçka të ketë mbaruar, do të entuziazmohet kur të zbulojë se mund të ketë një miqësi me ish-in e tij. Shigjetari gjithmonë dëshiron të ketë një jetë të mirë. Në vend që të mbajnë zi për fundin e marrëdhënies, ata do ta quajnë ish-in një partner vërtet interesant.

Ujori-Të thellë dhe të pavarur, Ujorët janë jashtëzakonisht selektivë. Kjo shenjë është strategjike për sa i përket marrëdhënies me të tjerët. Nëse gjejnë dikë që i kupton shakatë e tyre dhe i duan idetë e tyre të përparuara, ata do të duan të mbajnë kontakte edhe nëse romanca përfundon.