A mendonit se të gjitha shenjat e zodiakut ishin njëlloj xheloze dhe posesive? Ky nuk është saktësisht rasti.

Dashi-Ai mund të jetë xheloz edhe nëse mendon se partneri i tij po argëtohet më shumë dhe gjërat përkeqësohen nëse partneri i tij po argëtohet edhe me të tjerët. Ata duan të jenë numri një dhe janë më xhelozë në punët e dashurisë.

Demi-Ata janë posesivë dhe mund ta shohin partnerin e tyre si pronë. Ata kanë një problem me harrimin. Ata janë sepse bëjnë shumë përpjekje dhe kohë në marrëdhënie dhe mendojnë se partnerët e tyre duhet të jenë vetëm të tyret.

Luani-Egotistët më të mëdhenj, Luanët, nuk dëshirojnë kurrë të jenë jashtë vëmendjes. Ata lehtë mund të xhelozojnë edhe për mikun më të mirë nëse i kushtoni shumë vëmendje.

Akrepi-Personat e lindur në shenjën e Akrepit e kanë më të vështirë të kontrollojnë shpërthimet e xhelozisë. Ata janë shumë posesivë dhe nuk pëlqejnë kur partneri i tyre i rëndësishëm është në shoqërinë e një personi tjetër, kur nuk janë të pranishëm.

Peshqit-Peshqit janë vazhdimisht xhelozë kur janë në një lidhje. Ata kanë frikën e madhe të largimit, kështu që shpesh imagjinojnë gjëra që nuk ndodhin. Nëse atyre u ndodh ndonjë gjë e dyshimtë, ata janë të shpejtë për të vëzhguar partnerin e tyre për të parë se çfarë është.