Me ironi dhe batuta Kryeministri Rama i bëri thirrje Lulzim Bashës sot që të mos bëhet si Sali Berisha pasi nuk e fiton dot atë garë.

“Unë hallexhinjve nuk i shtoj hallet, ti je hallexhi sot. Vetëm një gabim mos bëj, të hysh në garë me atë të foltores duke e bërë gojën qenef. Në këtë fushë është më iu mirë se ty ai, se ai është origjinali dhe ti je kopjo. Ti mos bëj konkurrencë qenef me qenef se nuk je si ai.

Mos e imito atë se po e imitove re në gropë, si ai nuk bëhesh dot. Ji në lartësinë e kostumit, e flokëve të krehu me kujdes, ji në lartësinë e buzëqeshjes dhe mos u bëj si ai i foltores sot se tregon se je në hall. Nuk mund të bëhesh ti njeriu me gojën më të shthurur në Kuvend. Unë një herë nuk mund ta pranoj që të kam konsideruar dhe të konsideroj mik”, tha Basha.