Është publikuar traileri më i ri i serialit të njohur spanjoll “La Casa de Papel”. Sezoni i pestë dhe i fundit i serialit që ka mbajtur të mbërthyer shikuesit, do të transmetohet më 3 dhjetor.

Në trailerin e publikuar në YouTube nga “Money Heist”, është paralajmëruar fund dramatik për personazhin e Lisbonës, e cila shihet duke u arrestuar nga Policia. Vlen të përmendet se sezoni i pestë dhe i fundit i këtij seriali i ka dy pjesë.

Pjesa e parë është publikuar më 3 shtator 2021, teksa pjesa e dytë do të publikohet më 3 dhjetora.