Nëse jeni një besimtar i zjarrtë i astrologjisë dhe besoni se personaliteti juaj dhe karakteristikat unike janë rezultat i shenjës tuaj të Zodiakut, atëherë ka edhe disa të meta në karakterin tuaj të cilat janë më të qarta kur jeni të dashuruar. Më poshtë keni të renditura dobësitë e shenjave të Zodiakut kur janë të dashuruara

1. Dashi- Nxiton për gjithçka-Shenjat e Dashit kanë një zakon të nxitojnë në gjëra, si profesionalisht ashtu edhe nga aspekti personal. Ata marrin vendime pa i dhënë situatës një mendim të dytë, gjë që i bën ata të vështirë për të vazhduarnjë lidhje.

2. Demi- I marrin gjërat shumë ngadalë-Nëse një Dash është shumë i shpejtë, Demi është pak shumë i ngadaltë, pothuajse në atë masë sa të jetë dembel dhe i ngadaltë. Ata rrinë mendojnë për një kohtë gjatë për të marrë një vendim dhe kjo mund të jetë e dëmshme për një marrëdhënie.

3. Binjakët- I bezdisshëm-Binjakët janë gjithnjë me nxitim për të arritur gjëra të shumta në harkun më të shkurtër kohor, gjë që shpesh i lë ata të lodhur dhe të paaftë për të përmbushur në të vërtetë të gjitha angazhimet. Ata janë të gjithëpranishëm gjë që i bën ata të jenë të zymtë dhe ndërhyrës, gjë që mund të jetë mjaft irrituese në një marrëdhënie. Kurioziteti i tyre është shpesh i bezdisshëm.

4. Gaforrja- Shumë i ndjeshëm-Shenjat e Gaforres janë të ndjeshme. Ata shpesh priren të jetojnë në të kaluarën pa bërë asnjë përpjekje për të hyrë në të tashmen ose për të menduar për të ardhmen. Ata janë shumë melankolikë dhe jo shumë rrezikues kur bëhet fjalë për marrëdhëniet.

5. Luani- Shumë arrogant-Një Luan shpesh është jashtëzakonisht arrogant dhe ka një ego të tepruar. Mund të jetë e bezdisshme për një partner kur ai po përpiqet të japë sugjerime ose të bëjë një deklaratë për të. Luanët nuk e vlerësojnë bukurinë në gjëra më të vogla dhe shpesh preferojnë një shfaqje pompoze, e cila mund të jetë një pikë bezdi për partnerin e tyre.

6. Virgjëresha-Shumë e shqetësuar-Virgjëreshat shqetësohen për çdo gjë, dhe kjo i bën ata jashtëzakonisht jo eksperimentalë dhe shumë tradicionalë. Ata janë gjithashtu shumë kritikë dhe duhen shumë për t’i qetësuar, gjë që është dobësia e tyre më e madhe kur janë në një lidhje të përkushtuar.

7. Peshorja- Shumë e pavendosur-Marrja e vendimeve është një detyrë e madhe për Peshoret. Ata shpesh peshojnë të mirat dhe të këqijat e çdo situate, gjë që e bën arritjen e një përfundimi një proces të gjatë. Hezitimi i tyre për të bërë gjëra të caktuara mund të mërzisë partnerët e tyre pasi ata kurrë nuk mund të jenë në gjendje të arrijnë një përfundim të fortë për ndonjë ide apo ngjarje.

8. Akrepi-Jo-komunikues-Akrepët nuk janë komunikuesit më të fortë. Ata janë mjaft të fshehtë, gjë që i bën ata të kuptojnë personalitete komplekse. Kompleksiteti i e bën të vështirë marrëdhënien e tyre pasi një Akrep nuk do t’ju tregojë kurrë se çfarë është e gabuar ose i shqetëson ata.

9. Shigjetari- Ndryshime të shpeshta humori-Shenjat e shigjetarit kararakterizohen nga luhatjet e shpeshta të humorit, gjë që mund t’i lërë partnerët e tyre të ndihen të humbur. Ata janë gjithashtu jashtëzakonisht të ruajtur dhe të fshehtë pasi nuk u pëlqen të tregojnë dobësi dhe cenueshmëri.

10. Bricjapi- Nuk menaxhon dot zemërimin-Bricjapi është ose zjarr ose akull, dhe në çdo mënyrë, skajet e personalitetit të tyre do të shkaktojnë vetëm dhimbje zemre. Atyre u pëlqen të jenë nën kontroll dhe nuk u pëlqen ndryshimi, një tipar shumë i ngjashëm me Demin dhe mbajnë mëri për një kohë të gjatë.

11. Ujori- Shumë introvert-Ndërsa Ujori pëlqen të shoqërohet dhe të bëjë miq, ata në fakt nuk kanë shumë miq të vërtetë. Miqësia është kryesisht sipërfaqësore dhe nevoja e tyre për të qenë të pavarur mund të jetë mjaft egoiste. Ata nuk mendojnë shpesh për të tjerët kur marrin vendime gjë kjo që e shkatërron një marrëdhënie.

12. Peshqit- Shumë emocionalë-Peshqit janë jashtëzakonisht të ndjeshëm dhe gjithmonë përpiqen të thithin problemet e dikujt tjetër në vetvete, problem ky edhe në një marrëdhënie dashurie.