Ka diçka siguruese në mënyrën se si astrologjia na jep një pasqyrë qiellore në motivet, dëshirat dhe tiparet e çuditshme tona të brendshme.

Me fat për ne, nuk kemi pse të dimë detajet super të përpikta për të kuptuar se si yjet ndikojnë te ne. Njohja e shenjës suaj të diellit mund të zbulojë pse keni një reputacion për të qenë guximtar dhe agresiv në të drejtën tuaj. Nëse jeni tipi që shprehni mendimin tuaj pavarësisht se tundni barkën, atëherë ka shumë të ngjarë që ju të jeni një nga shenjat më të ashpra të zodiakut.

Tabela juaj e lindjes është si një fletë e të gjitha tipareve dhe motivimeve tuaja. Çdo planet përfaqëson një zonë të ndryshme të jetës, si Venusi që përfaqëson gjuhën tuaj të dashurisë. Le të themi se shenja juaj e Venusit është e vendosur në shenjën ëndërrimtare të Peshqve – me shumë mundësi ju ëndërroni dashurinë gjatë gjithë ditës. Por për të ditur nëse jeni të prirur për të qenë grindavec, mund të shikoni elementin e shenjës tuaj të zodiakut.

“Ata që kanë lindur me elementin e zjarrit njihen si pasionantë, të guximshëm, krijues dhe të drejtpërdrejtë”, thotë MaKayla McRae. “Ata shpesh mendojnë se nuk ka nevojë të filtrojnë ndjenjat dhe reagimet e tyre autentike, gjë që rrjedhimisht merr reagime të përziera”. Kjo është veçanërisht e vërtetë nëse vendosja juaj e Merkurit bie nën një shenjë zjarri pasi Mërkuri rregullon komunikimin tuaj – dhe le ta pranojmë, njerëzit më të egër janë me zë të lartë dhe krenarë.

Keni tendencë të nxisni pak konflikte kudo që të shkoni apo nxitoni të grindeni? Nëse është kështu, ka një shans që të jeni një nga shenjat më të ashpra të zodiakut.

Lexoni për të parë nëse jeni në krye të listës, por mos e merrni personalisht: Dashi, Luani, Akrepi, Shigjetari.