Publiku me anë të televotimit vendosi që të çonte në Dhomën e Dënimit në Big Brother VIP, Monikën, Sabianin, Arditin, Semin dhe Granitin. Kjo ndarje nga pjesa tjetër e grupit ka bërë që këta personazhe t’i shohim më ndryshe.

Graniti gjatë qëndrimit aty është afruar më shumë me Semin dhe për herë të parë është hapur për historinë e familjes së tij.

“Isha 8 vjeç kur mu ndanë prindërit. Që nga ajo moshë unë jam rritur pa prezencën e babit. Babi është martuar me gruan e dytë, e ka bërë një djalë me atë. Ka pasur momente kur e kam ndjerë shumë mungesën e tij”, i tregoi Graniti Semit.