Graniti ka biseduar me Fifin për ndodhitë në dhomën e dënimit. Ai ka deklaruar se mes tij dhe Semit nuk do të ndodhë asgjë më shumë se shoqëri.

“Doja të thoja se deri në fund jemi shokë edhe me atë (për Semin) dhe nuk do të ndodhë asgjë më shumë. Si të duan të bëjnë aleanca. Nesër e marr valixhen dhe iki. Nuk ka problem. Unë jam Graniti, ky jam. Nëse ju pëlqen mirë, nëse jo, okay”, është shprehur ai.

Kujtojmë se njëjtë ka deklaruar dhe për Fifin, të cilës i ka thënë se e sheh si shoqe dhe e do shumë si njeri, por jo më shumë.