Jasmin Kadriu vazhdon të jetë shumë e komentuar në rrjet edhe pas daljes nga “Përputhen”. Pak kohë më parë ajo u fotografua me Beartin në një lokal dhe kaq mjaftoi që dyshja të përfliteshin për një lidhje dashurie.

Mirëpo pak ditë më vonë në fokus u vu Erik Fullani. Ai shfaqej në të njëjtin vend dhe me veshje të njëjtë me Jasminën, duke ngjallur dyshimet e të gjithëve.

Si qëndron e vërteta pas gjithë këtij lëmshi? Këtë e ka sqaruar vetë Jasmina gjatë një bisede me ndjekësit në Instagram. Ajo ka treguar se nuk është e lidhur as me Beartin, as me Erikun.