Deputeti demokrat, Saimir Korreshi teksa ka folur sot në Kuvend ku ka ngritur shqetësimit për zonën e tij në foltoren e Kuvendit. Edhe këtë herë deputeti i ka sjellë me nota homori problemet reale të banorëve.

Korreshi tha se fermerët e Lushnjes i kishin dhënë një palë çizme dhuratë për Ministren e Bujqësisë por që garda nuk e kishte lejuar t’i fuste brenda.

I bëjmë thirrje dhe deputetëve të PS duhet të dëgjojnë më tëper mendimin e qytetarëve të Lushnjes. Fermerët me kishin bërë dhuratë për Ministren e Bujqësisë një palë çizme por garda nuk më la t’i fusja brenda. Mos vallë këto fara që kanë probleme fermerët mos kanë ardhur pak fare nga ju kontrabandë?! Lekët janë rruajtur si gjithmonë.