Kryetari i PD-së i ka kërkuar Edi Ramës që ta arrestojë Becchettin meqë e ka shpallur në kërkim. Lulzim Basha tha se qeverisja e PD-së as nuk krahasohet me atë të tanishmen.

“S’ka shqiptar që të shpëton më me vulë shqiptare, turke apo serbe që e çon në Uashington për të paguar lobistë. Importi i bananeve të është rritur, i vetmi sektor ku të është rritur bashkë me trafikun e kokainës.

Më i keqi i qeverisjes sonë, as nuk krahasohet me më të mirin e qeverisjes tënde, dhe meqë ra fjala asnjë nuk ke çuar para Prokurorisë.

Unë nuk pështyj nga 16 partneritet dhe bashkëpunim me Sali Berishën dhe nuk dua të bëhem pjesë e këtij procesi që ty kaq shumë të eksiton. Pyes veten time se çfarë duhet të bëj që ta bëj PD-në ende shpresën e shqiptarëve. Ajo rrugë ka nisur dhe atë rrugë nuk ka fuqi mbi tokë ta ndal. Nuk ka Zot që të shpëton”, i tha Basha Ramës.