“Unë jam shkarkuar shumë herë, – ishin fjalët e Ancelottit gjatë konferencës për shtyp, pas 0-0 kundër Osasuna, kur shkarkimi i trajnerit të Barçës nuk ishte ende zyrtar. – Dhe jam ende këtu, i gjallë, i lumtur. Është pjesë e punës sonë shkarkimi. Duhet të japësh gjithçka sa je trajner. Mbasi shkarkohesh duhet të vazhdosh me ndërgjegje të pastër se ke dhënë gjithçka. Dhe besoj se Koeman ka dhënë gjithçka që mundi”.