Të gjithë femrat kanë diçka për të cilën ndihen të pasigurta në vetvete, e njëra prej tyre është gjatësia. Shumë prej grave do të dëshironin të kishin këmbë super të gjata dhe një trup të hollë si supermodelet, pasi një sil uet i tillë mund të tërheqë më shumë meshkuj, por ne ju tregojmë se gaboheni.

Një studim i bërë rreth preferencave të meshkujve për femrat dhe se cila ishte pjesa tyre e preferuar tek këmbët e një femre ata kanë dalë jashtë pritshmërive. Sipas 80% të të anketuarve zbuluan se i dashuronin pulpat e rrumbullakosura dhe të theksuara.

Ata treguan se pulpat e rrumbullakosura janë më tërheqëse se ato të holla. Kjo është një zonë që shumë prej femrave nuk u pëlqen tek trupi i tyre, por mesa duket është një prej pjesëve më se nsuale për burrat. E njëjta gjë ndodh dhe me kofshët e mbushura, ku shumë i urr ejnë tek vetja e duan t’i fshehin por burrat nuk i kanë fare problem, madje e kundërta, i preferojnë shumë. Shumë prej të anketuarve kanë zbuluar se ata dëshirojnë kofshë si të Jennifer Lopez. Por 32% zgjodhën që pjesa më se ksi tek këmbët e një femre ishin gjunjët, këto pasuar nga pulpat e formuara që shumë femra dëshirojnë t’i reduktojnë.