Megjithëse nuk do të jetë një histori e vërtetë horrori, për Binjakët, Gaforren dhe Akrepin, java do të jetë disi e lodhshme dhe e vështirë. Këto shenja do të presin për gjëra që nuk do vijnë dhe do të hedhin energji, por pa arritur rezultat. Sado zhgënjyese që mund të duket, është thjesht një vonesë dhe do të kalojë. E vetmja gjë që kërkohet prej tyre është të presin.

Binjakët-Sigurisht që nuk do të keni asgjë për t’u shqetësuar kur është fjala për dashurinë dhe familjen, megjithatë pjesa tjetër do të jetë në mendimet tuaja. Si për shembull puna. Çfarë po ndodh në punë? Mund të jeni duke përjetuar një mosmarrëveshje me dikë me të cilin punoni. Mund të jeni duke pritur një ngritje në detyrë dhe doni thjesht të dini a do të vijë ajo? Mund të lodheni shumë nga pritja dhe t`ju duket e padrejtë dhe abuzive. Kërkoni vazhdimisht respekt dhe e merrni në fakt, sepse e meritoni. Kjo javë mund t`ju ndeshë me një situatë ku do të vini re një mungesë totale respekti. Do zemëroni, sepse meritoni më shumë.

Gaforrja-Kjo javë, në veçanti, është disi e lidhur me një përvjetor. Ju e dini se sa i sjellshëm jeni. Keni dhënë pothuajse sa më shumë që të mundeni, por tani keni filluar të mërziteni për këtë. Ju vazhdoni të jepni, dikush në jetën tuaj vazhdon të marrë dhe askush nuk po thotë asgjë për këtë. Po filloni të ndiheni të mashtruar. Ju jepni shumë dhe kjo është një cilësi e admirueshme për një person, mengjithatë keni filluar të ndiheni të privuar dhe të varfëruar. Keni nevojë për një kthim mbrapsht, por nuk do ta merrni këtë javë.

Akrepi-Ju jeni aty për të bërë gjithë punën, pavarësisht se çfarë është ajo punë. Ata që varen nga ju, presin gjithashtu nga ju, që t`i bëni të gjitha. Edhe në punë, edhe në shtëpi, situata është e njëjtë. Ti je ai që pastron, ti je ai që gatuan, ti je ai që fiton paratë, merr vendimet, bën planifikimin. Ndonjëherë thjesht nuk doni të jeni ai që bën gjithçka. Këtë javë do t’ju ??bëjë mirë të bëni mirë disa ndryshime.