Këtë Shtator, katër shenja të veçanta të zodiakut do të bekohen nga Universi.

Binjakët Gjithmonë keni dashur të jetoni me liri dhe autonomi por për shumë arsye, keni qenë të mbërthyer brenda vetes. Sidoqoftë, një fazë e re do të nisë, gradualisht do të organizoni rutinën tuaj ashtu siç keni dashur gjithmonë. Do ta shihni botën në mënyrë krejt pozitive dhe do t’i afroheni lumturisë që keni dashuri gjithmonë.

Luani Shtatori do të jetë një muaj i suksesshëm për ju. Do të jeni dhe më të sigurt tek aftësitë dhe fuqitë tuaja. Do të zhvilloni marrëdhënie të shëndetshme dhe produktive. Dhimbjet e së kaluarës do t’i lini pas për të nisur një etapë të lumtur. Në dashuri, punë dhe miqësi do të mbizotërojë uniteti si dhe do të keni mundësi për rritje.

Peshorja Shtatori do të jetë një muaj çlirimi për ju nga ndjenjat negative, energjitë e rënda dhe njerëzit egoistë. Më në fund do të gjeni brenda vetes forcën që u nevojitet për të lënë pas çdo të keqe dhe për të nisur një histori të re. Shijojeni këtë moment sepse do të keni mundësi për të krijuar jetën që keni dashur gjithmonë.

Shigjetari Të gjitha ndryshimet në jetën tuaj do të fillojnë të kenë kuptim. Mund të jeni zhgënjyer shumë herë nga ngjarje të caktuara, por tani do të shihni se ka një arsye shumë të rëndësishme që gjithçka të ndodhë. U deshën disa rregullime për të gjetur lumturinë që keni dashur gjithmonë. Ky do të jetë muaji i ndryshimeve të mëdha.