Ulet numri i v d e k j eve dhe infektimeve nga koravirusi në Kosovë. Përgjatë 24 orëve të fundit, janë testuar 2 mijë e 319 mostra, nga të cilat 48 kanë rezultuar pozitive.

Ministria e Shendetesise raporton se brenda 24 orëve të fundit, si pasojë e COVID-19 kanë vd e kur 6 persona. MSh ka bërë të ditur se përgjatë 24 orëve të fundit janë shëruar 903 persona. Ndërkaq përgjatë 24 orëve të fundit janë vaksinuar 9 mijë e 146 qytetarë.