Aplikacioni WhatsApp për pajisjet iOS dhe Android do te lançoje një veçori të re së shpejti.

Është një veçori e re që do t’i lejojë përdoruesit të raportojnë mesazhe të caktuara në këtë platformë në vend të bisedave të tëra.

Deri më tani, nuk ka detaje zyrtare në lidhje me funksionin e ri, por mediat shkruajnë se procesi i ri i hyrjes do të jetë i ndryshëm nga ai ekzistues në të cilin pesë mesazhet e fundit dërgohen në WhatsApp pasi përdoruesi të regjistrohet në një përdorues ose biznes tjetër.

Përdoruesit e beta mund të shohin opsionin e ri të Raportit kur prekin dhe mbajnë gishtin në një mohim të veçantë. Ky opsion tani është