Për’puthen – Argjendi është ofenduar nga një koment të bërë nga Juli dhe kjo ka nxitur debate të ashpra dhe ofendime mes djemve në studio. Juli e cilësoi si “aktor që ia ka shpifur dhe është bërë si mall kinez”. Ndërsa Argjendi i kërkoi të dalë jashtë nëse nuk i pëlqen dhe të merret me vajzat, jo me djemtë. Argjendi: Mshele gojën. Me mua nuk ka për të pasur një herë të dytë. Juli: Do të ta them prap se na e ke shpifur. Je bërë si mall kinez. Ditë për ditë nxjerr gjëra të reja. Mos qaj.

Argjendi: Ti ke hyrë me ofendime. Unë qaj për ty? Për këlyshat sit y. Mbaj rolin tënd, publikun. Juli: Dua të të bjerë maska dhe të vërtetoj që je aktor. Argjendi: Unë them që jam aktor, ku është problem? A ke ndonjë problem? Juli: Duhet të shfaqesh si je. Argjendi: Po ik more, ik. Juli: Do të të nxjerr njëherë ty, pastaj do dal vetë. Argjendi: A ke ardhur për femra?

Juli: Po. Argjendi: A ke bërë ndonjë gjë për të bërë për vete këto femra? Pse merresh me neve? Juli: Na e ke shpifur. Argjendi: Kujt i plasi? Merru për femra nëse ke ardhur për femra. Nëse jo, thuaje publikisht. Juli: Për ty nuk kam ardhur.