Dëshironi të dilni nga shtëpia, por nuk gjeni shoqerine e duhur? Tani një aplikacion i ri premton të ndihmojë në gjetjen e njerëzve me interesa të ngjashme përt’u shoqëruar, jo domosdoshmërisht shpirtin binjak.

Quhet Joiupp dhe premton të mos jetë një aplikacion i thjeshtë takimesh, në modelet Tinder oseMeetic, por një aplikacion që do t’ju lejojë të bëni miq të rinj. Krijuesit e Joiupp sigurojnë që përdoruesit – të emëruar në Joiupper – do të jenë në gjendje të gjejnë kënaqësinë për të dalë përsëri.

Joiupp u lançua nga milanezja Roberta Ferretti,e shtyrë nga ideja e sigurimit të një mjeti që dotë ndihmonte në kapërcimin e të gjitha atyre ndërlikimeve organizative që lidheshin me daljet e zakonshme. Do të jetë në dispozicion në të gjitha ‘store’ kryesore dhe fillimisht do të jetë i përdorshëm brenda zonës metropolitane të Milanos. Në rast suksesi në kryeqytetin Lombard, pritet edhe mbërritja në qytete të tjera.

Joiupp, si funksionon aplikacioni
Përdoruesi që regjistrohet në Joiupp do të sigurojë një listë të interesave dhe dëshirave të tij. Në këtë pikë aplikacioni do të kujdeset për kombinimin e cifteve më të mira.

Do të jetë e mjaftueshme të zgjidhni vendin ku dëshironi të shkoni për të gjetur shokë me tëcilët të kaloni orë argëtimi dhe qetësie.

Aplikacioni nuk do të transmetojë vendndodhjen e Joiuppers-ave të ndryshëm në çdo kohë të ditës.Thjesht do të tregojë në cilat vënde ndodhen përdoruesit që janë shtuar në listën e miqve.

Po sikur diçka të shkojë keq dhe takoni njerëz që janë të pasjellshëm ose thjesht nuk i pëlqeni? Thjesht bllokoni përdoruesin ose raportojeni.Në rast të një raporti, menaxherët e aplikacioneve do të kontaktojnë personin dhe do të informohen për incidentin, në mënyrë që të vlerësojnë çdo kundërmasë që duhet të merret.