Konkurrentja e “Për’puthen nga qyteti i Skraparit, Iriada Shahollari, tërhoqi vëmendjen e të gjithëve kur hyri për herë të parë në programin e dashurisë, për shkak të fizikut të saj.
Iriada , e njohur më së shumti si Ada, e ka pranuar dhe vet se ka bërë ndërhyrje plastike, madje vetë ajo punon si infermiere esteiste.

Duke qenë se Për’puthas-it janë gjithmonë në qendër të vëmendjes, ndjekës të ndryshëm kanë kërkuar në rrjet sesi mund të dukej 28-vjeçarja para operacioneve plastike.

Vetë Ada i ka disa foto në rrjetin e saj në Instagram para operacioneve.

No description available.

Kujtojmë se ajo ka pasur përplasje të forta me Eduardin, me të cilin dolën një takim dhe u bën bllok për arsye jo shumë të qarta. Eduardi madje ja përmendi disa herë se ajo është e bërë me operacione, madje e krahasoi me konkurrenten tjetër, Alvisën, duke i thënë se i vjen inat që Alvisa është natyrale.

“Më pëlqejnë femrat natyrale. Ti je bërë si burrë”,- thotë Edi duke paragjykuar Adën për operacionet.
“Ti je si femër.”,- ja kthehu Ada e revoltuar.

Ndërkohë ndërhyri opinionisti Arjan Konomi.
“Mos i gjykoni të tjerët për pamjen, se nuk ka gjë më të shëmtuar. Po jepni mesazhe të gabuara.”