Çfarë bëjnë eklipset? Në astrologji, nyjet hënore quhen nyjet Veriore dhe Jugore, të cilat simbolizojnë fatin dhe qëllimet. Për shkak se eklipset ndodhin në Nyjën e Veriut dhe në Nyjën e Jugut (pasi Dielli, Hëna dhe Toka janë në përputhje), këto pika aktivizohen nga eklipset, duke nisur transformimet kryesore në pothuajse çdo fushë të jetës sonë. Pra, nuk duhet të çuditemi që gjatë një sezoni të eklipsit, mund të merrni shumë vendime impulsive.

Aksioni është i lartë, por është e rëndësishme të theksohet se eklipset thjesht shpejtojnë të pashmangshmen, që do të thotë kjo gjë që ndodh gjatë sezonit të eklipsit do të ndodhte patjetër, ndoshta pak më vonë. Pra, nëse po mendoni t’i jepni fund një marrëdhënieje ose të filloni një punë të re bëjeni tani. Në fund të ditës eklipset thjesht po vënë në punë më shpejt fatin tuaj. Eklipset diellore mund të mbyllin shumë situata momentale që i kishit menduar me kohë, duke liruar hapësirën për mundësi të reja.

Çfarë do ndodhi gjatë këtyre eklipseve verore? Këtë verë, tre eklipset do të elektrizojnë qiellin. I pari: një eklips hënor në Shigjetar më 5 qershor. Do jetë jashtëzakonisht i veçantë sepse është i pari eklips nga seria e eklipseve të rinj. Për 18 muajt e ardhshëm, eklipset do të ndodhin në boshtin Binjakët-Shigjetar (datat e ardhshme janë 30 nëntor 2020; 14 dhjetor 2020; 26 maj 2021; 10 qershor 2021; dhe 4 dhjetor 2021). Mos u befasoni nëse ka ndryshime të mëdha në mënyrën se si marrim dhe përpunojmë informacionin gjatë gjithë kësaj periudhe.

Fillon një seri e re eklipsi në boshtin Binjakët-Shigjetari, duke mbyllur ciklin ekzistues: Eklipsi diellor në Gaforre më 21 qershor dhe eklipsi hënor në Bricjap më 5 korrik janë përfundimtare të eklipsit të llojit Gaforres-Bricjapi. Ky cikël filloi në korrik 2018, kështu që këto eklipse kanë qenë sfondi i tregimeve tona personale dhe të përgjithshme për dy vitet e fundit. Temat kryesore në boshtin e Gaforres-Bricjapit kanë të bëjnë me traditat dhe sigurinë, kështu që ndërsa shikoni prapa në historinë tuaj personale të fundit, merrni parasysh se si u zhvendosën këto koncepte në jetën tuaj. Çfarë keni mësuar? Çfarë keni realizuar? Si ka ndryshuar realiteti juaj? Nëse nuk jeni saktësisht se ku dëshironi të jeni, mos u shqetësoni se me lëvizjet në javët e ardhshme gjërat do normalizohen.