Tri ndërtesa dhe komuniteti i Don Boskos u evakuuan për shkak të zjarrit të madh që ka përfshirë Monte Catillo-n në Tivoli, pranë Romës, që nga dje.

Sipas zjarrfikësve, dy zjarre i janë afruar qytetit.

Rreth 25 familje u evakuuan.

Zjarri po zhvillohet në dy fronte: njëri drejt Marcellina-s dhe tjetri drejt San Polo dei Cavalieri-t.