Të gjithë kanë një mik, që kur vjen puna tek paratë nuk kursehen aspak. Ai gjen gjithmonë një arsye për të shpenzuar, pavarësisht nga rasti. Këto janë shenjat e Horoskopit që njihen për shpenzimet pa kriter.

Shigjetari-Personat që i përkasin kësaj shenje janë gjithmonë në borxh, por dinë ta trajtojnë mirë situatën. Kjo do të thotë, se dinë t’i menaxhojnë mirë borxhet. Dëshira për të udhëtuar dhe shijuar lirinë gjithashtu ka një ndikim tek shpenzimet që bëjnë.

Ujori-Këtyre personave u pëlqen t’i shpenzojnë paratë që fitojnë për gjëra të ndryshme. Blejnë gjëra dhe produkte të fundit, duke mos i rezistuar tundimit për të qenë gjithmonë avangardë. Iu pëlqen të duken, gjë që reflektohet tek sasia e parave që shpenzojnë pa menduar fare.

Peshqit-Peshqit nuk dinë si të sillen me çështjet materiale. Çështja nuk është as që ata shpenzojnë shumë, thjesht nuk i vlerësojnë paratë aq sa shumica e njerëzve dhe përfundojnë në borxhe, duke mos kërkuar ndihmë. Gjithashtu kanë një zakon të japin çdo gjë për njerëzit që duan, dhe kjo përfshin para dhe dhurata.