Aktivisti dhe analisti politik në Kosovë, Agron Maliqi ka reaguar mbi debatin që është hapur ditët e fundit për ardhjen e këngëtarit Goran Bregoviç në Korçë ku do mbahet koncert për Festën e Birrës Korça.

Përmes një statusi në llogarinë e tij të ‘Twitter’, Maliqi shkruan se:

Ballafaqimi i Serbisë me të kaluarën e saj fashiste është prioritet për rajonin. Por jo rrallë në Kosovë mungesa e këtij ballafaqimi po përdoret si pretekst për të ushqyer frymë ksenofobie. (Lexo.al)