BE mbyll kufijtë për qytetarët e Kosovës, Maqedonisë, Malit të Zi dhe 3 shteteve të tjera

Bashkimi Evropian ka vendosur të heqë nga listat e vendeve të sigurta tre nga katër Shtetet shqipfolëse duke lënë ende vetëm Shqipërinë. Ditën e hënë, BE do të njoftojë vendimin për të hequr nga lista e vendeve të treta të sigurta epidemiologjikisht, gjithsej 6 vende. Mes tyre janë Kosova, Maqedonia e Veriut, Mali i Zi, … Continue reading BE mbyll kufijtë për qytetarët e Kosovës, Maqedonisë, Malit të Zi dhe 3 shteteve të tjera