Dashi-Do të ketë nevojë për riparime ose ndryshime të papritura në shtëpinë tuaj. Mund të ketë një problem shtëpiak që do të ketë të bëjë me një riparim që keni vonuar ta zgjidhni. Gjatë kësaj jave, shumë do të jenë të kënaqur me informacionin ose një dokument të një natyre financiare ose një angazhimi të ri profesional. Do të jeni të kënaqur me lajmet ose do të përfitoni në një farë mënyre nga veprimet e një personi që jeton në distancë nga ju. Gjatë javës mund të prisni para. Java do të jetë e favorshme dhe fitimprurëse nëse puna juaj në një farë mënyre ka të bëjë me shërbimet për njerëzit. Konfliktet këtë javë mund t’ju sjellin sukses ose kënaqësi për faktin se ligji është në anën tuaj, por do të ishte mirë të jeni të vetëdijshëm për gabimet tuaja në këtë situatë. Burrat do të ndikohen shumë nga prania dhe ndërhyrja e grave në jetën e tyre. Ky ndikim mund të vijë përmes nënës, motrës, gruas ose të dashurës. Ekziston një mundësi që në një moment të caktuar të ndiheni shumë të varur ose të kontrolluar prej tyre. Gratë do të jenë të paqëndrueshme emocionalisht ose të pasigurta, gjë që do të jetë e papritur edhe për veten e tyre. Humori do të ndryshojë papritur.

Demi-Shumë prej jush do të shkojnë në një udhëtim. Këtë javë do të keni të ardhura financiare, por jo surprizë, vetëm ato që prisni. Pra, nuk ka gjasa që të befasoheni. Është e mundur të merrni një dokument financiar ose propozim gjatë këtyre shtatë ditëve. Këtë javë, dikush do të dëshirojë të flasë me ju për një çështje serioze që mund të ketë të bëjë me planet tuaja të përgjithshme ose të ardhmen. Do të befasoheni nga lajmet që lidhen me një person që ishte pjesë e së kaluarës suaj. Djemtë dhe vajzat do të zhvillojnë një bisedë interesante me një person të ditur, i cili me këshillat ose informacionin që do të ndajë mund të jetë një dobi e madhe për ju. Gratë do të kenë një javë të favorshme për të arritur rezultate të rëndësishme në punë ose biznes, apo në zbatimin e qëllimeve dhe planeve personale. Burrat do ta drejtojnë vëmendjen e tyre tek punët e shtëpisë.

Binjakët-Do t’ju duhet të bëni më shumë telefonata, të cilat mund t’ju lodhin ose mërzitin në një moment. Arsyet për këtë komunikim dinamik do të jenë të ndryshme, duke përfshirë ato që lidhen me punën tuaj (ose biznesin). Gjatë javës do të merrni pjesë në një festë personale ose do të gëzoheni për suksesin e një miku ose të afërmi. Kini kujdes nga objektet ose pajisjet e rrezikshme. Në përgjithësi, veprimet dhe vendimet tuaja këtë javë do t’ju kërkojnë t’i kushtoni më shumë vëmendje detajeve. Disa nga ju do të presin mysafirë. Në përgjithësi, java do të jetë e favorshme për udhëtime, pavarësisht nga distanca ose koha e qëndrimit tuaj. Sa për emocionet, ju lehtësisht mund t’i krijoni ato. Sidoqoftë, gjatë javës, mund të habiteni nga disa lajme të pakëndshme në lidhje me një incident ose një dramë personale në jetën e një personi që njihni. Burrat do të përpiqen të bëjnë diçka të mirë për shtëpinë e tyre. Gratë do të jenë të gatshme ta kalojnë kohën e tyre të lirë duke takuar miq, njerëz interesantë, fqinjë ose të afërm.

Gaforrja-Do të duhet të paguani për disa nga fjalët, premtimet dhe veprimet tuaja të nxituara ose të pamenduara mirë. Do zemëroheni me veten për pasojat. Gjatë këtyre shtatë ditëve, shmangni çdo dinakëri, intrigë ose manipulim. Mos e krijoni vetë kaosin dhe tensionin. Duke shkaktuar një problem ose situatë me sjelljen tuaj do të kuptoni se sa e vështirë do të jetë të gjesh një rrugëdalje. Jini të mençur, diplomatik dhe përshtatuni me ndryshimet ose rrethanat e reja në jetën tuaj. Java mund t’ju sjellë emocione të mira në familje. Disa prej jush do të marrin pjesë në një fejesë, martesë, pagëzim ose ndonjë ngjarje tjetër të rëndësishme. Java do të jetë e favorshme për punë ose biznes. Të ardhurat dhe fitimet tuaja do të jenë të mira. Bisedat, takimet ose prezantimet në lidhje me një pozicion të ri pune janë të mundshme. Në dashuri, shumica prej jush do të kërkojë të zgjidhë një situatë që përfshin disa keqkuptime. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të jetë e rëndësishme të harmonizoni marrëdhënien tuaj të dashurisë. Mos shikoni vetëm të metat e partnerit tuaj. Djemtë dhe vajzat do të kenë më shumë probleme personale për të zgjidhur. Burrat do të kenë shumë punë gjatë këtyre shtatë ditëve. Do të jetë e rëndësishme për ju të mos lini asgjë për ditën tjetër. Gratë do të jenë me fat si në përpjekjet e reja, ashtu edhe në shfaqjen e situatave të papritura gjatë javës.

Luani-Disa nga ngjarjet e papritura do të lidhen me arsimimin, punën ose biznesin tuaj. Ngjarjet mund të provokojnë vendime të papritura që do të jeni të detyruar t`i ndërmerrni. Gjatë javës, do të keni shpenzime në familjen tuaj që do të dalin ekstra. Në përgjithësi, java përpara jush është interesante, me përvoja që do të lënë gjurmë në jetën tuaj. Gjatë javës, një lajm ose sugjerim mund t’ju ndihmojë të realizoni dëshirën tuaj të vjetër. Përdorni disa nga ditët e kësaj jave për të pastruar shtëpinë tuaj nga rrobat, sendet ose orenditë e panevojshme. Do të keni një kohë të mirë për të ndryshuar shtëpinë tuaj, ose për t’u kujdesur për një pronë që është e familjes tuaj. Mos lejoni një keqkuptim në lidhje me paratë ose një dokument që t’ju përfshijë në një mosmarrëveshje që mund të përshkallëzohet në një konflikt. Djemtë dhe vajzat Luan do të kenë një javë të rëndësishme me mundësi unike. Burrat do të kenë marrëdhënie interesante dhe emocionale me miqtë ose kolegët. Gratë do të kenë angazhime me njerëz të lindur nën shenjat e Dashit, Luanit ose Shigjetarit, të cilat do të lidhen me punën ose biznesin në të cilin jeni i angazhuar.

Virgjëresha-Telashet e papritura këtë javë do të bëjnë që disa nga planet tuaja të ndryshojnë. Do të jeni të gatshëm ose të detyruar të vendosni me përparësi angazhimet e tjera që janë më të rëndësishme për ju. Java do të jetë e favorshme për udhëtime. Gjatë kësaj jave, pranoni me qetësi çdo informacion të marrë. Merrni kohë për të kontrolluar se çfarë është e vërtetë dhe çfarë jo. Bëni kujdes, sepse gjatë këtyre shtatë ditëve do të jeni të ndjeshëm ndaj veprimeve që lidhen me manipulimin, mashtrimin, etj. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të duhet të zgjidhni një problem shtëpiak ose një situatë tjetër urgjente në lidhje me një shtëpi ose pronë. Këtë javë do të bëni një bisedë me një person që jeton larg jush. Do të diskutoni për zhvillimin e çuditshëm të ngjarjeve në jetën tuaj të përditshme, ose do të komentoni për ndryshimet në jetën e të dashurve. Djemtë dhe vajzat do të jenë nervozë, dhe lehtësisht do të shkaktojnë konflikte. Burrat ka të ngjarë të përfshihen në çështjet personale ose shëndetësore të një të dashuri. Gratë do të krijojnë të paktën një miqësi të re që do të sjellë freski në jetën e tyre.

Peshorja-Do të përjetoni një larmi ngjarjesh interesante në lidhje me një fëmijë apo nip. Kjo javë do të kënaqë shumë prej jush me lajme në lidhje me shtatzëninë ose lindjen e një fëmije. Kjo do të jetë një kohë e mirë për të udhëtuar për arsye familjare. Këtë javë do të bezdiseni nga prania e një personi në jetën tuaj të përditshme, dikush që vështirë se mund ta shmangni. Ka mundësi që ai të jetë menaxheri juaj, kolegu, ose klienti juaj. Këtë javë do të merrni informacion shqetësues për problemet shëndetësore të dikujt që njihni. Gjatë këtyre shtatë ditëve, prisni takime, biseda ose mbledhje interesante që do të ndryshojnë mënyrën tuaj të jetës ose botëkuptimin në një farë mënyre. Probleme do të lindin gjatë javës, zgjidhja e të cilave do t`ju kushtojë para. Djemtë dhe vajzat do të kenë një javë të rëndësishme për të ardhmen e tyre, e cila nuk duhet të shkojë dëm nga përtacia. Nuk do të arrini asgjë nëse nuk i udhëhiqni ngjarjet këtë javë. Burrat do të kenë marrëdhënie të rëndësishme, takime ose biseda me njerëz me të cilët kanë interesa të përbashkëta profesionale ose biznesi. Gratë do të kenë një angazhim ose bisedë serioze që do të ndikojë në të ardhmen e tyre me një burrë të lindur nën shenjën e Virgjëreshës, Bricjapit ose Demit.

Akrepi-Do të keni përvoja të ndryshme me të afërmit që nuk jetojnë në shtëpinë tuaj. Arsyeja mund të jetë mbledhja për një rast të rëndësishëm. Java do të jetë e favorshme për mbledhjet familjare që lidhen me festa të ndryshme. Këtë javë, shumë prej jush do të marrin një vendim të rëndësishëm që do t’ju sjellë sukses deri në fund të vitit. Ndoshta gjatë këtyre shtatë ditëve do të ketë mundësi për të zhvilluar projekte ose ide të rëndësishme. Kjo do të jetë një javë e mbarë për angazhimet në lidhje me çështjet gjyqësore ose ligjore. Ju mund të shijoni para të papritura ose të ardhura shtesë. Në dashuri, shumë do të përfundojnë një periudhë të vështirë në marrëdhënien e tyre. Ka mundësi që ndërlikimet që keni përjetuar kanë qenë për shkak të presionit ose ndikimit nga njerëzit e tjerë. Të pamartuarit do të kenë mundësinë të fillojnë një lidhje të re romantike ose intime. Këtë javë do të ndiqni me interes ngjarje në lidhje me familjen e miqve tuaj, fqinjëve ose kolegëve. Djemtë dhe vajzat e Akrepit do të kenë një kohë të favorshme për të bërë pazar dhe për të zgjidhur çështje të ndryshme personale. Burrat do të bëjnë plane për të ardhmen e tyre, të cilat do të realizohen muajin tjetër.

Shigjetari-Do të jeni të ngarkuar emocionalisht me biseda ose ngjarje të pakëndshme në lidhje me një të afërm. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të kërkoni përgjigje për pyetjet që shpjegojnë më qartë qëndrimet e njerëzve të tjerë ndaj jush. Kjo javë nuk do të jetë shumë produktive për ju. Përpiquni të ruani atë që keni arritur dhe mos humbni energji për gjëra të parëndësishme. Lajmet e pakëndshme ose të trishtueshme këtë javë do të jenë pjesë e rrugëtimit tuaj të jetës. Ato do të jenë përvoja të veçanta që ju jeni të destinuar t`i kaloni në mënyrë që të fitoni një përvojë të caktuar jetësore. Nëse punoni me klientë ose punoni në një ekip të madh, shmangni konfrontimin këtë javë. Mundohuni të pranoni mendimet ose idetë e të tjerëve dhe përpiquni të jeni diplomat. Kjo do të jetë një javë e favorshme për një vizitë tek mjeku dhe për ekzaminime mjekësore e terapi. Kjo javë do t’ju sjellë përvoja të këndshme në lidhje me fëmijë ose të rinj. Suksesi i një fëmije ose një personi të ri në rrethin tuaj të të afërmve mund të jetë një rast për përvoja emocionale. Djemtë dhe vajzat e Shigjetarit do të jenë të prirur për përvoja romantike dhe intime. Burrat do të kenë më shumë angazhime profesionale dhe biznesi që do të kërkojnë sakrifikimin e kohës tuaj të lirë. Gratë do të kenë nevojë për më shumë vëmendje, komplimente, mirënjohje për punën e bërë.

Bricjapi-Do të përjetoni momente të vështira në një marrëdhënie miqësore. Një keqkuptim ose mosmarrëveshje e lehtë mund të çojë në një debat të pakëndshëm, shkëmbim akuzash dhe nëse humbni kontrollin e situatës, kjo mund të çojë edhe në ndarje. Kontrolloni emocionet tuaja. Gjatë këtyre shtatë ditëve, tensionet mund të lindin në marrëdhënien tuaj për shkak të detyrimeve ose angazhimeve të paplotësuara. Në përgjithësi, java sjell kosto më të larta, ose situata parash të papritura do të lindin. Ashtë një ide e mirë të kontrolloni rregullisht buxhetin tuaj. Këtë javë do të shijoni lajme ose një ngjarje në lidhje me një person që njihni. Kjo ngjarje mund të ketë të bëjë me përfundimin e suksesshëm të arsimit, suksesin në karrierë, festimin personal, suksesin në familje dhe më shumë. Gjatë javës do të duhet të angazhoheni në detyra, por kjo do t’ju tregojë se sa keni zhvilluar ndjenjën e përgjegjësisë. Ju do të keni mundësinë të realizoni idenë tuaj në lidhje me riparimet e vogla ose përmirësimet e shtëpisë. Vajzat dhe djemtë e Bricjapit do të kenë emocione dhe përvoja të ndryshme në lidhje me të rinjtë e tjerë. Burrat do ta kujtojnë javën me përvoja të veçanta me njerëzit e lindur nën shenjat e zodiakut të ujit. Gratë do t’i kujtojnë këto ditë me të paktën një njohje të re, si dhe me përvoja interesante me njerëz të lindur nën shenjën e Bricjapit, Demit ose Virgjëreshës.

Ujori-Prisni një ngjarje në familjen tuaj ose në punë që do të lërë gjurmë në jetën tuaj. Shumë do të kenë rastin të festojnë suksesin ose realizimin e një angazhimi të rëndësishëm. Kjo do të jetë një javë e mbarë për martesën, bashkëjetesën, apo ngjarje të tjera në familje. Gjatë javës do të mirëpritni mysafirë në shtëpinë tuaj. Ata ndoshta do të kenë diçka për të ndarë me ju. Ka mundësi të merrni lajme të papritura në lidhje me dashurinë tuaj të vjetër ose marrëdhënien intime. Gjatë kësaj jave, mos nxitoni të reagoni ndaj lajmeve ose sugjerimeve që do të merrni. Jepini vetes kohë të mjaftueshme për të kontrolluar ose konsideruar gjërat. Dyshimi duhet t’ju shkaktojë një farë presioni për të dhënë një përgjigje të shpejtë. Shmangni konfliktet në mënyrë që të mos pendoheni më vonë për veprimet dhe fjalët tuaja të nxituara. Një veprim i tillë i juaji mund të vijë me një çmim të lartë për ju. Djemtë dhe vajzat e Ujorit do të kenë një javë në të cilën do të përjetojnë dështime ose vështirësi të çdo lloji. Burrat do të jenë të gatshëm të ndjekin emocionet e tyre. Gratë do të jenë të prirura për xhelozi, dyshim, do të lëndohen dhe preken lehtësisht edhe nga një shaka.

Peshqit-Papritur do t’ju duhet të ndryshoni planet tuaja. Këtë javë do të merrni pjesë në një ngjarje me të afërmit që ka shumë të ngjarë të mos jetojnë me ju. Gjatë javës do të merrni lajme në lidhje me një foshnjë ose një fëmijë. Kujdes me ruajtjen e dokumenteve. Këtë javë mund të përjetoni zhgënjim dhe kjo do t’i japë fund një miqësie. Këshilla më e mirë në një situatë të tillë është të mos përpiqeni të mbani diçka që nuk ju përket ose nuk ka të ardhme në jetën tuaj. Gjatë javës do të përjetoni një ngjarje në lidhje me një person nga familja juaj dhe përvojën e tij personale. Prania e të huajve ose njerëzve të harruar prej kohësh në ëndrrat tuaja nuk do të jetë e rastësishme. Shmangni xhelozinë në jetën tuaj të dashurisë. Djemtë dhe vajzat do të kenë mundësinë të realizojnë një ide që mund të sjellë të ardhura të mira. Meshkujt duhet të jenë të kujdesshëm me komplimentet që bëjnë, në mënyrë që të mos tingëllojnë fals dhe të pasinqertë. Gratë do të marrin një vendim të rëndësishëm nën presionin e një ngjarje të papritur në jetën e tyre.