Apple ka të ngjarë të presë një rritje të kërkesës për iPhone, me vaksinat antiCOVID-19 që po përmirësojnë mjedisin e biznesit dhe me shumicën e njerëzve ende duke punuar në distancë për shkak të pandemisë COVID-19, thonë ekspertët.

Sipas një raporti nga “Bloomberg”, drejtuesi i teknologjisë po kërkon të rrisë prodhimin e iPhone-it të ri me 20% në vitin 2021. Apple thuhet se u ka kërkuar furnitorëve të prodhojnë deri në 90 milionë iPhone të gjeneratës së ardhshme këtë vit.

Pritet që iPhone 13 të jetë prezantimi i dytë i Apple me 5G. Kompania po planifikon, gjithashtu, përditësime për të gjitha modelet aktuale, ndërsa dizajni do të mbetet kryesisht i pandryshuar.