Kush nuk do të donte të ishte të paktën edhe njëherë fëmijë dhe të hiqte dorë nga gjithë përgjegjësitë e moshës së rritur? Ka ca nga ata që sillen si fëmijë gjatë gjithë jetës. Janë ata që nuk mbajnë përgjegjësi, që përkëdhelen e që janë infantil. Thonë se kjo sjellje ndikohet nga horoskopi dhe se disa shenjat janë më të predispozuara për t`u sjellë si të vegjëll

Dashi-Njerëzit Dash i bëjnë të gjitha. Ata bërtasin dhe bërtasin përsëri derisa personi tjetër të bindet! Ata kanë probleme me temperamentin dhe kanë inat si fëmijët. Janë të papjekur që nuk mendojnë për askënd përveç vetes së tyre.

Demi-Demët e duan idenë e përkëdheljes nga njerëzit përreth. Ashtu si një fëmijë, ata e urrejnë kur njerëzit i injorojnë ose i lënë mënjanë. Ofendohet shpejt dhe kurrë nuk bëjnë ironi me veten.

Gaforrja-Kanë humor, por janë të papjekur dhe kanë temperament. Ata shpesh cilësohen si ‘fëmijë’ për shkak të sjelljes së tyre irracionale dhe acarimeve të shpeshta. Ata zemërohen dhe ofendohen lehtësisht dhe nuk mendojnë dy herë para se të thonë diçka që mund të dëmtojë personin tjetër.

Peshqit-Jetojnë në botën e tyre. Nuk mbajnë përgjegjësi sepse e izolojnë veten nga pjesa tjetër e botës.