Këta njerëz dinë se si ta njohin natyrën e të tjerëve dhe nuk bien kurrë në thashetheme të atyre që duan t’i mashtrojnë. Ata janë mendjemprehtë dhe jashtëzakonisht të kujdesshëm. Njerëzit e këtyre pesë shenjave kanë një intuitë të pabesueshme dhe rrallë gabojnë kur gjykojnë dikë.

Dashi-Dashi është jashtëzakonisht i kujdesshëm, deri në atë pikë sa të jetë në gjendje të deshifrojë se si një person do të reagojë ndaj një situate të caktuar, para se kushdo tjetër. Dashi është shenja që përcakton njerëzit që kanë një energji shumë të fortë. Dashi është gjithashtu shumë i zgjuar, ata zbulojnë lehtë një gënjeshtër, prandaj mos u përpiqni t’i mashtroni. Nëse dikush e zhgënjen, ai vështirë se mund ta falë atë, sepse Dashi nuk është mësuar të përkulet para askujt.

Virgjëresha-Virgjëreshat kanë një aftësi të mrekullueshme të ndjeshmërisë, dinë të vendosin veten në vend të dikujt tjetër dhe janë gjithmonë në vëzhgim të asaj që mund të dëmtojë njerëzit që i vlerësojnë ose i duan kaq shumë. Ata priren t’i lexojnë njerëzit si një libër i hapur dhe nuk gabojnë kurrë për karakterin e askujt.

Akrepi-Akrepat janë njerëz me intuitë të fuqishme, një cilësi që i bën ata individë tepër të zgjuar. Akrepat dinë shumë mirë se si të zbulojnë nëse mashtrohen apo tradhtohen, kështu që nuk ka asnjë mënyrë për t’i shpëtuar gjykimeve të tyre. Me hijeshinë, mirëdashjen dhe sjelljen e tyre flirtuese, këta njerëz janë tipi të cilit askush nuk mund t’i rezistojë.

Shigjetari-Shigjetari e kupton natyrën njerëzore si askush tjetër dhe ka një ndjenjë të shkëlqyer bindjeje, ata dinë si ta bëjnë një person të zbulojë saktësisht se çfarë duhet të dinë për një temë. Ata gjithashtu e dallojnë lehtësisht se sa dikush po përpiqet të fshehë një sekret të rëndësishëm.

Ujori-Ujorët janë gjithmonë të vëmendshëm ndaj gjithçkaje që u thuhet, interesohen për detajet më të vogla të çdo bisede, sepse ata e dinë se kështu i kuptojnë më mirë njerëzit përreth tyre. Ata gjithashtu e kuptojnë kur dikush po gënjen ose po përpiqet t’i mashtrojë nga kilometra larg, kështu që është marrëzi të nënvlerësosh inteligjencën e tyre.