Alfred Peza ka ironizuar ish-Kryeprokurorin Adriatik Llalla për vendimin me burg dhe sekuestros së pasurisë së tij.

“Ta ndërprenë në mes sot projektin për tu bërë fermer i zoti, se ti sekuestruan tokat, po mos u mërzit.
Kalo njëherë andej nga Gjiri i Lalzit, se ndoshta ka mbetur ndonjë bahçe për të punuar, se helbete “ëndrra vazhdon…”!”- shkruan Peza.