Njerëzit janë të ndarë në dy kategori të gjera: Nga njëra anë ka vetë-mjaftueshëm që as nuk duan dhe as nuk pranojnë ndihmën e të tjerëve dhe nga ana tjetër ata që kanë nevojë për ta, të ndihen mirë ose të arrijnë atë që mendojnë se nuk mund ta bëjnë vetë.

Është e qartë se asnjë sjellje nuk është plotësisht e shëndetshme, edhe nëse shumë e konsiderojnë vetë-mjaftueshmërinë absolute një shenjë të forcës. Cilat janë shenjat e Horoskopit që kanë nevojë për praninë e të tjerëve? Lexoni listën më poshtë dhe të gjitha pyetjet tuaja do të marrin përgjigje!

PESHQIT-Peshqit mbështeten më shumë te të tjerët se kushdo tjetër. Ata kanë nevojë për kujdes, rehati, mbështetje emocionale. Njerëzit me të cilët kërkon ndihmë janë njerëz që do ta mbështesin me dëshirë dhe nuk do ta gjykojnë kurrë për zgjedhjet. Pikërisht sepse e dinë që qëndrojnë pranë një “shkëmbi” të vërtetë, ata kurrë nuk i harrojnë ata që i ndihmuan.

LUANI-Luanët dihet që kërkojnë vëmendje nga ata përreth tyre dhe kjo është arsyeja pse ata kanë nevojë për njerëz pranë tyre. Ata nuk mund të bëjnë një shfaqje pa një audiencë. Ata kurrë nuk do të futen në procesin e kërkimit të parave, këshillave, ndihmës nga të tjerët. Ata janë të kënaqur me mbështetjen emocionale dhe praninë e atyre përreth tyre.

PESHORJA-E vetmja gjë që i intereson një Peshorje është të ketë shoqëri. Ajo duhet t’i përkasë një marrëdhënieje, një grupi të mbyllur dhe kjo është arsyeja kryesore që ajo nuk mund të punojë vullnetarisht. Ajo e bazon një pjesë të madhe të saj te të tjerët, ndikohet nga pikëpamjet e tyre, ndryshon mendjen e saj dhe e bën gjithçka të pëlqyeshme.

GAFORRJA-Gaforret nuk kanë kërkesën e të tjerëve për t’i ndihmuar ata, pasi që në mendjet e tyre besojnë se u japin atyre mundësinë për t’i shërbyer një qëllimi më të madh ose të thellë. Ata janë njerëz shumë miqësorë dhe të mirë, gjë që i bën ata gjithmonë të lumtur të pranojnë pjesëmarrjen e atyre përreth tyre. Ata nuk mendojnë se përfitojnë nga të tjerët, por që bëhen rasti që të tjerët të përfshihen në një përvojë të mrekullueshme.

DEMI-Megjithëse Demi është një shenjë e fuqishme dhe e pavarur, ai gjithmonë kërkon miratimin dhe ndihmën e atyre përreth tij para se të marrë një vendim, veçanërisht nga familja e tij. Në fakt, ata nuk kanë një pyetje, as nevojën e të tjerëve, ata thjesht shpesh dyshojnë në vetvete ose kërkojnë një pamje tjetër të gjërave para se të hedhin hapin tjetër.

UJORI-Ujorët në fakt mund të lihen vetëm, por vetëm sepse janë shumë të frikësuar për ta bërë këtë përfundojnë duke u kapur pas të tjerëve. Ata mbështeten shumë te njerëzit që kanë një shpirt më të lirë, sepse janë ata që i ftojnë të bëjnë gjëra më shpesh. Problemi me Ujorin është se ai kurrë nuk do të thotë “faleminderit”, edhe nëse ai është shenja më e varur nga të gjithë.