Ata nuk duan të flasin për jetën e tyre private, veçanërisht për marrëdhëniet e tyre të dashurisë. Këto shenja nuk do të hapen kurrë tek ju. Edhe të mbërthyer, ata nuk do t’ju thonë pothuajse asgjë dhe do të mbajnë sekrete të vulosura. Le të shohim për cilat nga shenja e Horoskopit bëhet fjalë:

AKREPI-Fillojmë me zotin e fshehtësisë dhe dyshimit. Nëse ndonjëherë merrni ndonjë fjalë nga Akrepi, me të vërtetë do të jeni një tip i shkëlqyer ose ai do t’ju ketë besuar për t’ju thënë dy hile. Akrepi punon dhe lëviz në hije. Ai kurrë nuk do t’i hapë letrat e tij dhe nuk do t’i tregojë askujt detaje për jetën e tij. Edhe arsyeja kryesore që ai do ta bëjë këtë është të mbrojë veten, të mos lëndojë dhe të mos lëndohet. Atë që ai e do e “maskon” për të kaluar pa u vënë re.

DEMI-Përballë Akrepit, nuk është aq i ndryshëm në atë që ka të bëjë me çështjet e jetës personale dhe privatësisë. Edhe Demi e mban gojën mbyllur. Ai nuk hapet sepse ka edhe disa çështje besimi, ndërsa konsideron se jeta e tij personale është vetëm për të dhe për askënd tjetër. Ai është gjithashtu mbrojtës në atë që ka të bëjë me njerëzit që i do dhe nuk dëshiron t’i ekspozojë ata. Ju kurrë nuk do të shihni një Dem të hapur ndaj jush dhe të zbulojë ndonjë gjë në lidhje me jetën e tij të dashurisë. Lëreni të dijë për ju, po. E kundërta, jo.

VIRGJËRESHA-Virgjëresha, si një shenjë e Tokës, vlerëson shumë privatësinë e saj dhe nuk lejon askënd ta shkelë atë. Jeta e saj personale është vetëm për të dhe në fakt ato janë momentet kur ajo mund të jetë vetvetja dhe të ndihet mirë. Virgjëresha nuk ka nevojë të ndajë gjënë më të vogël me askënd. Çfarëdo që të ndodhë, ajo përballet me të dhe e jeton vetëm. Ajo nuk dëshiron që askush të pengojë në të, të ndërhyjë ose të japë mendimin e saj.

GAFORRJA-Simboli i Gaforres është gaforrja dhe kjo nuk është e rastësishme. Kjo shenjë është po aq e “mbyllur” dhe e qëndrueshme sa guaska e gaforres. Ju kurrë nuk do të shihni një Gaforre të hapur dhe të flasë me ju për çështjet e saj të dashurisë me lehtësi. Ajo kurrë nuk do t’ju tregojë gjënë më të vogël për jetën e tij romantike. Është vetëm e saj. Ajo e mbron atë dhe askush nuk dëshiron të dijë se çfarë po bën, si ndihet, etj. Ajo është shumë e ndjeshme dhe emocionale, madje ka frikë nga ndonjë tradhti ose goditje e prapme. Sa më pak që dini për të, aq më e sigurt ndihet ajo.

PESHQIT-Një tjetër “gocë deti” e zodiakut janë Peshqit. E fundit në listën tonë përkatëse. Kjo shenjë ka nevojë për aq sa kushdo tjetër për të mbajtur personalitetin e tyre të ruajtur mirë dhe nuk i besohet lehtë. Edhe kjo nuk dëshiron të ndiejë në asnjë rast se dikush po e kritikon, por edhe sepse vetëm kur është me veten e saj mund të “shërohet”, të qetësohet, të lihet dhe të jetë vetvetja. Të kalosh kohë vetëm me partnerin për Peshqit është e rëndësishme. Ajo nuk hapet lehtë për atë që ka të bëjë jeta e saj e dashurisë dhe kjo është mënyra e saj për ta mbrojtur atë.