Dilaver Nela nuk është i panjohur për qytetarët, pasi ai shpesh tërheq vëmendjen e kalimtarëve me pankartat dhe qëndrimet e tij.

Kësaj here Nela, ka dalë rrugëve të Tiranës me një pankartë ku ka shprehur mendimin e tij lidhur me zhvillimet e fundit politike.

“Haber! Berisha thotë që Basha do të jetë në krye të PD, deri kur të mundë Ramën, do me thënë deri në shekullin…. 22 pikë!”, shkruan ai në pankart.