Pas propozimit të Atdheut për të dalë bashkë me Sarën nga emisioni, vajza e ka dhënë përgjigjen me një puthje.

Pas një rrugëtimi të gjatë dhe marrëdhënies së ndërlikuar mes të dyve, ata më në fund dolën çift për tu njohur më mirë jashtë.

Kujtojmë se Atdheu pësoi një shkëputje nga programi dhe më pas u rikthye prej Antonelës. Ndërsa të shumta ishin kritikat e opinionistit, Arjan Konomi i cili nuk e beson lidhjen midis dy konkurentëve. Konomi e quajti Sarën mendjelehtët që ra në ‘grackën’ e Atdheut të cilin e akuzoi se ka bërë lojë dhe është tallur me të gjithë.