Polakët tani janë në gjendje të shijojnë një vakt si dikur në restorant për shkak të lirimit të kufizimeve të bllokimit që hynë në fuqi.

Së bashku me rihapjen e restoranteve janë hapur edhe pishinat, klubet e fitnesit dhe solariumet, megjithëse numri i vizitorëve është i kufizuar.

Në restorante ekziston një kufi prej 50% të kapacitetit.

Palestrat dhe klubet e fitnesit mund të mirëpresin vizitorë përsëri, por vetëm me një person në çdo 15 metra katrorë.

Pishinat gjithashtu duhet të mbajnë numrin e vizitorëve, përfshirë spektatorët, deri në 50%.

Kazinotë gjithashtu mund të rinisin punën.