Dashi
Sipërmarrës
Ushtri
Në punë si polici zjarrëfikës (punë shpëtimi)
Qeveri dhe politika
Në Televizion

Demi
Kontabilitet
Edukator
Inxhinier
Avokat
Dizajner
Shef

Binjaket
Mbeshtetje teknike
Mësues
Arkitekt
Operator makine
Punëtor shpëtimi

Gaforrja
Kopshtar
Punonjës social
Kujdesi për fëmijët
Burimet njerëzore
Mësues
CEO
Ushtri

Luani
CEO,
Performues
Udhëheqës guidash
Agjent i shitjes se pronave
Interior dizajner
Stilist
Qeveri

Virgjëresha
Redaktor / shkrimtar
Mësues
Kritik
Përkthyes
Dedektiv
Staticien

Peshorja
Diplomat
Kërcimtar
Pritës
Negociator
Agjent udhëtimesh
Supervisor

Akrepi
Detektiv
Avokat
Edukator
Shkencëtar
Kirurg

Shigjetari
Ministër
Trajner Kafshëve
Editor
Marrëdhëniet me Publikun
Trajner

Bricjapi
Menaxher
Administrator
Editor
Banker

Ujori
Shkencëtar (në qoftë se ata mund të eksplorojnë teori të reja)
Fermer -ORGANIKE
Aviator
Dizajner
Muzikant

Peshqit
Artist
Infermiere
Philanthropist
Veteriner
Psikolog