Akrepi

Akrepat janë shenja më e egër. Ata nuk e kanë problem të ecin mbi njerëz dhe / ose t’i manipulojnë ata për të marrë atë që duan. Ata kanë një qëndrim të pashpirt dhe kanë mungesë ndjeshmërie për njerëzit që lëndojnë, sikur është faji i personit që hyn në rrugën e Akrepit.

Bricjapi

Bricjapët priren të kenë një anë të errët , dhe kur shkojnë në atë vend të errët, ata hedhin poshtë të gjitha rregullat dhe mënyrat e tyre të zakonshme të sjelljes. Ata përdorin mizori nëse kjo mund t’i ndihmojë ata të përparojnë në karrierën e tyre ose të hakmerren me një armik.

Dashi

Dashi mund të jetë mizor me fjalët e tij. Ata zemërohen ose mërziten dhe pastaj gjithçka vjen duke u përkeqësuar pa menduar sesi do të dëmtojë dikë tjetër. Ata janë gjithashtu aq konkurrues saqë mund të jenë të neveritshëm dhe janë humbësit më të dëmshëm.