Peshqit-Peshqit janë të njohur për ekuilibrin e tyre të mirë në stilin e jetës, por ato gjithashtu shpesh kanë një ndjenjë indiference. Ndërsa ata mund të merren me situata kritike në një mënyrë shumë të relaksuar, atyre ndonjëherë u mungon ndjeshmëria personale dhe aftësia për të parë përmes nevojave të njerëzve të tjerë. Kjo gjithmonë çon në momente të pakëndshme dhe të tensionuara, të cilat Peshqit vështirë se mund t’i kuptojë për shkak të karakterit të saj. Për njerëzit e lindur nga demat, natyra e tyre e ftohtë emocionale është një fasadë mbrojtëse sepse ata në të vërtetë janë shumë të ndjeshëm. Kështu që atyre u pëlqen të japin një karakter të fortë që ata nuk e kanë.

Demi-Demi krijon shumë probleme me vetveten dhe përmbahet nga mendimet e të tjerëve – kjo është arsyeja pse shpesh ju duket sikur njerëzit afër jush ndihen sikur po vulosin veten dhe nuk duan të pranojnë ndonjë ndjenjë.

Shigjetari-Shenja e zodiakut Shigjetar mbahet për natyrën e tij me vetëbesim dhe disponimin e mirë që është rendi i ditës për këto personalitete. Në anën tjetër të medaljes, megjithatë, ata janë personazhe që shtypin krizat dhe duan të merren me ndjenjat sa më pak të jetë e mundur. Nuk është çudi që ata shpejt duken të ftohtë dhe jo emocionalë për të tjerët. Problemi me këtë tipar është se ata nuk mund të përfundojnë problemet e tyre dhe ndonjëherë zhvillojnë zakone të këqija.