Lulzim Basha gjatë një interviste që ka dhënë nga makina për ABC, është shfaqur edhe si një njohës i mirë dhe adhurues i muzikës.

Ai tha e ka pas dëgjuar Dua Lipën shumë para Ramës, që tani e ka zbuluar.

“Ta ulim pak temperaturën? Muzikë dëgjoj!

Rama tani ka zbuluar Dua Lipën. Unë dëgjoj pop, rock, muzikë shqiptare. Por e kaloj me telefona,”-tha Basha.