Një ditë larg zgjedhjeve të 25 Prillit dhe liderët politikë kanë mbyllur ditën e sotme fushatën elektorale. Kryeministri Rama në Vlorë, ndërsa kryedemokrati Basha në kryeqytet. Përveç mbështetësve që ishin prezent, mijëra qytetarë kanë ndjekur në rrjetet sociale mitinjget. Kryeministri Rama ka thyer rekordin e audiencës me rreth 60 mijë ndjekës në kohë reale ndërsa Basha as 15 mijë nuk i ka bërë dot.

Mëposhtë ju sjellim fotot nga momentet e mbylljes së transmetimit të secilit: