Kryeministri Edi Rama ka akuzuar edhe Ilir Metën dhe Sali Berishën, sipas së cilit janë e keqja e këtij vendi.

“Ato kur nuk kanë pushtetin nuk lënë gjë pa i bërë Shqipërisë, janë gati edhe ta djegin për pushtetin tyre, ashtu si kurse nuk lënë fjalë pa thënë kur flasin për të huaj, ne nuk duam Shqipërinë për pushtetin, por që pushteti të jetë për të rinjtë”, tha Rama.